Velimir Ilić: Odoh ja u opoziciju

Nova Srbija (NS) od sad je u opoziciji, u Čačku koji je vodila dve decenije, saopštio je lider stranke Velimir Ilić.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

23:28

Velimir Ilić: Odoh ja u opoziciju
Foto: Tanjug, arhiva

"U Gradskoj kasi ostalo je 248 milona dinara, a iza nas sagrađeni mostovi, putevi, škole i vrtići. Zahvaljujem, pre svega, članovima svoje pratije koji su ostali dosledni, ali i svima onima koji su svoj glas dali našoj stranci. Bili smo izloženi prljavoj kampanji od strane Dveri, ali i nekorektnom odnosu stranke u lokalu, sa kojom smo na republičkom nivou bili u koaliciji", rekao je danas Ilić novinarima.

"Lagali su, pljuvali nas i to je sve trajalo četiri godine. Napravili smo grešku što odmah nismo izašli iz vlasti kada je došlo do problema sa kvorumom nego smo vukli sve njih na leđima do kraja mandata", rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

On je istakao da će NS biti veoma ozbiljna u opozicionom delovanju, a od onih koji su dali obećanja očekuje da ih realizuju.

"Obećali su investicije, 200 novih radnih mesta odmah i razne stvari. Očekujemo da oni ta svoja obećanja ispune. Kada je Todorović (Milun, kandidat SNS za gradonačelnika) u pitanju, tvrdim da on laže, a dokaz za to su tužbe koje je podneo protiv grada, grada na čijem čelu hoće da bude", kazao je Ilić koji je podelio kopije tužbi novinarima.

Nova Srbija je na lokalnim izborima, koji su održani u nedelju, zabeležila najlošiji rezultat od svog osnivanja. U budućem skupštinskom sazivu imaće sedam odborničkih mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: