Đurić zatražio oslobađanje generala Bojovića

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić zatražio je momentalno oslobađanje bivšeg generala Vojske Jugoslavije i Srbije Milovana Bojovića.

Izvor: B92

Subota, 09.04.2016.

12:42

Default images
Foto: Getty Images

On je poručio da je iluzija da će biti bilo kakvog dijaloga u uslovima u kojima se progone Srbi.

"Upozoravam predstavnike medjunarodne zajednice da prekinu da nasrću na Srbiju i srpski narod, da se mešaju u unutrašnje stvari Srbije i političkim hapšenjima i pritiscima pokušavaju da ponize i razjedine Srbiju i podvrgnu je svom uticaju", istakao je Đurić u izjavi Tanjugu.

On je poručio da je iluzija da će biti bilo kakvog dijaloga u uslovima u kojima se Srbi progone, a nad Srbijom sprovode politički eksperimenti i pritisci.

Đurić je zatražio i oslobadjanje Zvonka Mihajlovića, kandidata za poslanika iz redova Srpske radikalne stranke, koga su u Štrpcu uhapsili pripadnici kosovske policije.

Bivšem generalu Vojske Jugoslavije i Srbije Milovanu Bojoviću, koji je uhapšen na prelazu u Merdaru, odredjen je pritvor od 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: