Borko Stefanović u Nišu održao mini rok koncert

Lider Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je na izbornoj konvenciji u Nišu da glas za Levicu Srbije nije bačen glas.

Izvor: B92

Subota, 09.04.2016.

16:24

Borko Stefanović u Nišu održao mini rok koncert
Foto: Beta

"Lažu vas da nećemo preći cenzus kako bi 24. aprila ostali kod svojih kuća", kazao je Stefanović.

On je rekao da je Levica Srbije najbrže rastuća snaga i energija u zemlji.

"Namerno kažu 'glasajte za staru opoziciju', oni će preći cenzus. Niko više nije siguran u cenzus", naglasio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, Levica Srbije sa svojim partnerima ide u suprotnom pravcu od onog da su u Srbiji plate 20.000 dinara, u suprotnom pravcu od otpuštanja, nezaposlenosti i zapošljavanja samo sa partijskom knjižicom.

Stefanović je rekao da će naprednjacima, sa zapošljavanjem u malim preduzećima, biti potrebno 250 godina da sve u Srbiji zaposle.

"Oni su mislili da ćemo ih pustiti da završe posao - da daju 15 ili 20.000 otkaza u javnom sektoru. Mislili su da ćemo ih pustiti da rasprodaju sve ono što nije već rasprodato - vodu, zemlju, fabrike i najuspešnija javna preduzeća", rekao je Stefanović.

Na konvenciji održanoj u amfiteatru na nišavskom keju poziv da glasaju za listu "Borko Stefanović - Srbija za sve nas" uputili su i predstavnici "Borko Stefanović - Srbija za sve nas", Novog udruženja penzionera Srbije i Pokreta za preokret.

Skup je završen mini rokenrol koncertom u kojem su bas gitare svirali Borko Stefanović i Miroslav Miša Jović, kandidat Levice Srbije za gradonačelnika Niša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: