Pogača i so za princa Čarlsa FOTO/VIDEO

Britanski prestolonaslednik princ Čarls i njegova supruga vojvotkinja od Kornvola doputovali su u Beograd dok su u poseti Srbiji i regionu.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 16.03.2016.

11:38

Pogača i so za princa Čarlsa  FOTO/VIDEO
Foto: Tanjug

Princa Čarlsa i njegovu suprugu na Aerodromu Nikola Tesla dočekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Tanjug
Pored Vučića, na Aerodromu su i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković i britanski ambasador u Srbiji Denis Kif.
Foto: Tanjug
Princ Čarls i vojvotkinja od Kornvola su dočekani sa pogačom i solju, a na crvenom tepihu su i deca u tradicionalnoj srpskoj nošnji.
Foto: Tanjug
Pored susreta sa premijerom Srbije, princa Čarlsa i vojvotkinju od Kornvola će primiti predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom.
Foto: Tanjug
Tokom dvodnevne posete oni će imati mnoštvo susreta, a jedino javno obraćanje princa Čarlsa biće drugog dana posete na prijemu u Narodnoj skupštini.
Foto: Tanjug
"Poseta je posvećena miru i pomirenju, mladima i izgradnji budućnosti Srbije i bilateralnih odnosa", rekao je britanski ambasador u Srbiji Denis Kif na brifingu za novinare uoči posete.
Foto: Tanjug
Pročitajte još:

Nikolić spremio poklone za princa Čarlsa / FOTO

Vučićev poklon princu Čarlsu - ikona Belog anđela

Plan boravka princa Čarlsa u Srbiji .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: