Tači: Nismo razgovarali o izborima

Ministar spoljnih poslova Hašim Tači izjavio je da na sastanku političkih lidera s predsednicom nije bilo reči o izborima predsednika i parlamentarnim zborima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2016.

17:09

Tači: Nismo razgovarali o izborima
Foto: Beta/AP

Tači, koji je kandidat za predsedničku poziciju, kaže da su ta pitanja jasno definisana kosovskim ustavom, te dodao da je parlament mesto za takvu raspravu, prenela je prištinska Koha ditore.

Tači, koji je i lider Demokratske partije Kosova, kaže i da je ta stranka predložila da opoziciona Alijansa za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja učestvuje u radu komisije koja će razmatrati pitanje demarkacija sa Crnom Gorom, ali da, kako je rekao, ne zna kako će oni na to reagovati.

Kosovski lideri sastali su se danas sa predsednicom Jahjagom kako bi iznašli rešenje za izlazak iz političke krize u kojoj se Kosovo nalazi duže od pola godine, ali su se, kakko su preneli kosovski mediji, razišli bez dogovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: