Jovičić: Gušenje medija, a lažne afere svuda

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić odbacio je kritike poslanika DS Balše Božovića da vlast vrši pritisak na slobodu govora i medija i da zastrašuje građane.

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2015.

12:56

Default images

"Božović je optužio Vladu da postoji gušenje slobode govora. Kako je moguće da postoji gušenje medija kada na gotovo svim stranicama možete da vidite određene napade gde se predstavljaju lažne afere koje podržava DS i kada u svakom momentu možete čuti kritiku na račun Vlade", rekao je Jovičić novinarima u Skupštini Srbije.

On je zamolio Božovića da pita predsednika DS-a Bojana Pajtića kada namerava da dođe na svoje radno mesto i da se bavi poslom za koji je plaćen i koliko je kao predsednik vojvođanske vlade privukao investicija i otvorio radnih mesta.

Jovičić je naveo i da je Pajtić "fabrikovao aferu o prisluškivanju" i rekao Božoviću da pita lidera DS-a zašto neće da ide na poligraf.

Poslanik DS Balša Božović najoštrije je osudio pritisak aktuelne vlasti na slobodu govora, slobodu medija i optužuje ih za zastrašivanje građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: