Haos na letu za Irsku: Ugrizao putnika, pa umro

Jedan dvadesetčetvorogodišnji mladić preminuo je u avionu “Er Lingusa“ nakon što je počeo “mahnito da juri“ i ugrizao drugog putnika, prenosi “Raša tudej“.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2015.

14:05

Default images
Foto: Sxc

Kako su opisali očevici, na letu iz Lisabona u Dablin mladić je počeo “mahnito da trči“ po avionu, potom ugrizao jednog od putnika, a onda ga je savladalo osoblje aviona.

Kako se navodi, on je povredio jednog ili dva putnika.

Avion je prinudno sleteo na aerodromu u Korku u Irskoj.

Mladić je ubrzo izgubio svest, a potom i puls, te su prisutni lekari konstatovali smrt. Njegovo telo je poslato na obdukciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: