Nedelja, 27.09.2015.

13:13

DS: Policija ušla u naše prostorije; MUP demantuje

Policija je, uoči protesta "Beograd na vodi - prevara veka", ušla u prostorije Demokratske stranke u Beogradu, saopštila je DS. MUP demantuje ove tvrdnje.

Izvor: B92

Default images

Kako je navela portparolka Demokratske stranke Aleksandra Jerkov, policija je ušla u prostorije gradskog odbora te stranke.

"Nakon što nije želela da primi prijavu skupa i ponašala se veoma neprofesionalno saopštenjima obmanjujući javnost, ovim se nastavlja neprofesionalno ponašanje policije koja pokušava da spreči građane da iskažu svoje neslaganje sa pljačkom građana Srbije i Beograda", navodi se u saopštenju DS.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije najoštrije odbacuje neistinite tvrdnje pojedinih funkcionera Demokratske stranke da je policija danas ušla u prostorije gradskog odbora DS-a u Beogradu. Pripadnici MUP-a ni u jednom trenutku nisu ušli u prostorije ove političke partije, istaknuto je u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: