Subota, 05.09.2015.

01:00

Tokom dana sunčano i toplo, uveče nepogode

U Srbiji će danas na jugoistoku i istoku biti veoma toplo s najvišom temperaturom od 35 do 37 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

Posle podne i uveče moguće su kratkotrajne lokalne vremenske nepogode.

Vetar će biti slab i umeren, povremeno jak, južnih pravaca, posle podne u severnim i zapadnim krajevima u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 22 a najviša dnevna od 24 na severozapadu do 37 stepeni na jugu i istoku.

U Beogradu će preovlađivati sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče uz postepeno povećanje oblačnosti očekuju se kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, južnih pravaca, u toku noći u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 22, najviša dnevna oko 31 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

23 h

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: