Pojačan saobraćaj, čekanje na prelazima do 30 min.

Saobraćaj je na putevima u Srbiji pojačan, a zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Izvor: B92

Sreda, 29.07.2015.

07:54

Default images
Foto: Beta/Arhiva

Na velikom broju deonica usporena je vožnja, jer je u jeku građevinska sezona.

Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije, poslednji dani jula donose veći broj vozila i nagoveštavaju još jednu veliku smenu turista.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" apeluju na vozače da na tim deonicama budu posebno pažljivi u vožnji i da strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalzaciju.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

U toku je turistička sezona kada je vreme zadržavanja na graničnim prelazima često promenljivo.

Između 29. i 30. jula u vremenskom periodu od 22 do 06.00 časova na državnom putu I A reda broj 1 (autoput E-75), deonica od petlje "Medaković" do petlje "T6", izvodiće se radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije u smeru Beograd - Šid i Šid - Beograd.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 97 saobraćajnih nezgoda u kojima je 28 osoba povređeno, a dva lica su smrtno stradala.

Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 40 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: