Polomljen izlog s plakatima protiv vlasti

U Gornjem Milanovcu polomljeni su izlozi Srpskog pokreta Dveri, čije se kancelarije nalaze u Zanatskom centru, potvrđeno je agenciji Beta u policiji.

Izvor: Beta

Utorak, 07.07.2015.

09:23

Default images
Screenshot

Kako je agenciji Beta rekao Goran Milojević iz Dveri polupan je izlog gde su bili istaknuti plakati sa porukama protiv vlasti Aleksandra Vučića i njegovih sledbenika.

"Odvalili su cigle pored ulaznih vrata i njima polupali izlog, a sve zbog mišljenja koje smo na plakatima saopštili", rekao je Milojević.

Povereništvo Dveri je uputilo javni poziv svim političkim neistomišljenicima da svoje stavove javno iznose i da u svako doba dođu na razgovor, a ne da noću lupaju objekte.

"Nesalaganje ne treba iskazivati razbijanjem izloga, jer im oni neće dati odgovor, već treba da dođu u naše kancelarije gde ćemo otvoreno razgovarati o svim pitanjima", navode iz pokreta čiji je izlog polupan prošle noći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: