Jajima gađan autobus sa studentima

Autobus sa studentima srpskog prištinskog univerziteta jajima je gađan u mestu Končulj posle administrativnog prelaza sa centralnom Srbijom, objavio je "Blic".

Izvor: B92

Petak, 22.05.2015.

09:21

Default images

Trojica maloletnika jajima su gađala autobus „Kolašin prevoza“,koji je prevozio studente iz Kosovske Mitrovice u Vranje.

Nije povređen niko od 25 studenata Pravnog fakulteta prištinskog univerziteta u sistemu Republike Srbije, sa isturenim odjeljenjem u Vranju, a na autobusu je pričinjena materijalna šteta.

Incident se dogodio sinoć oko 23.00 časa, a studenti su napad prijavili policiji kada su stigli u Bujanovac, javlja "Kosovo sever portal".

"U autobusu je bilo 25 studenata. Srećom, niko od studenata nije povređen, a na autobusu je pričinjena materijalna šteta. Ipak, prisebnošću vozača, studenti su uspešno prevezeni do Bujanovca, gde je napad i prijavljen", rekao je predsednik Studentskog parlamenta Pravnog fakulteta Ivan Virijević.

Končulj je mesto naseljeno pretežno albanskim stanovništvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: