Supružnici hteli smrt zbog bolesti?

U Jagodini je M.S. (72) u porodičnom stanu u Jagodini ubio svoju suprugu N.S. a zatim pokušao samoubistvo, saznaje agencija Beta u policiji.

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 04.05.2015.

17:11

Default images

Direktor Opšte bolnice u Jagodini dr Darko Miletić izjavio je da je muškarac M. S (72) koji je danas zatečen ranjen u prodičnom stanu u jagodinskom naselju Strelište, pored usmrćene supruge, poslat u Klinički centar u Kragujevcu. Miletić je istakao da je to "koliko zna njihov dogovor da se ubiju jer su oboje bili teško bolesni".

"On je u Opštu bolnicu u Jagodini dovezen u teškom stanju sa prostrelnom ranom na glavi", rekao je Miletić.

Uviđaj je izvršio zamenik višeg javnog tužioca i po njegovom nalogu izvršiće se obdukcija tela nastradale. Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, navodi se u saopštenju.

"Pripadnici MUP su, postupajući po prijavi, u jednom stanu u Jagodini danas oko 12 sati, zatekli beživotno telo žene sa ranama nanetim vatrenim oružjme i povređenog muškarca koji je prevezen u Opštu bolnicu u Jagodini", stoji u saopštenju.

Uviđaj mesta događaja izvršio je zamenik višeg janog tužioca i "po njegovom nalogu izvršiće se obdukcija tela nastradale osobe", navodi se u saopštenju.

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

U saopštenju policije se ne navode drugi detalji, ulica stana u kojem je zatečena mrtva zena, a niti njeni inicijali kao ni inicijali teško povređenog muškarca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: