NS: U udesu lakše povređena beba

Tri osobe povređene su u dve odvojene saobraćajne nezgode koje su se večeras dogodile u Futogu i Šangaju.

Izvor: B92

Petak, 24.04.2015.

22:42

Default images

Prvi udes dogodio se oko 21 čas na skretanju iz Novog Sada u Šangaj, i tom prilikom lakše je povređena beba stara pet meseci, koja je odmah prevezena kolima Hitne pomoći na dečiju hirurgiju. Kako 021 saznaje, beba je povređena između ostalog jer dečije sedište nije bilo fiksirano.

Drugi udes dogodio se oko 21:45 čas u Futogu kada se vozilo hitne pomoći, koje je prevozilo osobu bez svesti, sudarilo sa drugim vozilom, i tom prilikom su povređeni lekar iz ambulantnih kola, i 40-godišnja žena iz drugog vozila.

Na lice mesta su izašle dve ekipe Hitne pomoći, koje su odmah pacijenta koji je bio u nesvesnom stanju prevezle na neurologiju. Povređeni lekar je trenutno na dijagnostici, dok je žena iz drugog vozila zadobila lakše telesne povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: