Vlada u senci DS po svim gradovima

Potpredsednik DS-a Goran Ješić najavio je da će nakon mitinga 25. aprila u Beogradu, vlada u senci DS-a krenuti da zaseda po gradovima u unutrašnjosti.

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

00:41

Default images

On je rekao da je vlada u senci "odlična stvar" i da su njeni članovi eksperti koji će se baviti stručnim pitanjima, a ne političkim.

"Mi ne očekujemo od njih da se bave politikom. Očekujemo da nam daju konkretne predloge zakona. Naš posao kao predsednika i potpredsednika je da se bavimo politikom, a oni treba da kažu konkretno šta misle o zakonima. Recimo o Zakonu o državnom poljoprivrednom zemljištu koji se tajno sprema, o Zakonu o radu o Zakonu o nauci", kazao je Ješić.

On je najavio da će vlada u senci na jesen, nakon obilaska gradova, Narodnoj skupštini dati predloge tih zakona koji će poslanici vladajuće većine, kako je dodao, najverovatnije odbiti.

Potpredsednik DS-a kazao je tokom posete gradskom odboru stranke u Leskovcu da će politička i ekonomska platforma DS biti nenasilje u politici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: