Pajtić:Srbija se budi,biće nas više

Predsednik DS Bojan Pajtić poručio je danas okupljenima na mitingu u Zaječaru da se Srbija budi i da će pristalica ove partije biti sve više širom Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 10.03.2015.

12:33

Default images
Foto: Beta, arhiva

"Srbija se budi, zato smo se okupili u ovom broju i biće nas sve više i više i u Zaječaru i u drugim gradovima širom Srbije, jer kad se jednom Srbija probudi više ne staje", poručio je Pajtić, a navodi se u saopštenju Demoktratske stranke.

Ocenio je da u Vladi Srbije "više ne znaju šta pričaju i ne znaju kuda vode ovu zemlju" i dodao da se DS zalaže za pristojnu, demokratsku i slobodnu Srbiju.

"Nije slobodna država u kojoj se smanjuju penzije onim ljudima koji su decenijama te iste penzije sticali, nije slobodno društvo u kome se zabranjuju mediji u kome se zabranjuje slobodna reč i nema govora o slobodi, u kojoj se ljudi tuku samo zato što pripadaju drugoj stranci, samo zato što su usudili da se suprodstave jednom autaritarnom režimu", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: