Završen protest, ponovo radi BG voz

Radnici preduzeća "Nega kola" završili su protest ispred tehničko-putničke stanice Zemun, nakon čega je BG voz počeo da funkcioniše, navode "Železnice Srbije".

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

20:56

Default images
Foto: Beograd.rs

Stručne službe Srpskih železnica nastoje da što brže normalizuju putnički železnički saobraćaj u glavnom gradu, što se očekuje u toku večeri.

Radnici "Nege kola", u protestu su sinoć jedan sat nakon ponoći blokirali železnički depo u Zemunu, u kojem su bile smeštene elektromotorne garniture srpskih železnica i tako sprečili njihovo jutarnje uključivanje u redovan saobraćaj, podseća se u saopštenju.

Zbog ove blokade danas nisu saobraćali vozovi iz sistema BG voza, kao ni drugi vozovi u beogradskom železničkom čvoru u čijem su sastavu elektromotorne garniture.

"Železnice Srbije“ su se ponovo izvinile putnicima zbog neprijatnosti kojima su danas bili izloženi usled blokade železničke infrastrukture u Zemunu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: