DS: Vučić pokušava da zameni teze

Demokratska stranka je saopštila da je premijer Aleksandar Vučić pokušava da sprovede još jednu zamenu teza kada je reč o Zoranu Đinđiću.

Izvor: B92

Petak, 27.02.2015.

18:01

Default images

"Kada premijer Aleksandar Vučić pod kritikom Zorana Đinđića podrazumeva kritiku dovođenja Tonija Blera on u stvari pokušava da sprovede još jednu zamenu teza. Demokratska stranka podseća da se premijer Đinđić sastajao sa premijerom Blerom da dogovara stvari od značaja za budućnost Srbije kao što su evropske integracije i investicije", stoji u saopštenju.

Kako DS navodi, Đinđić se nije sastajao sa Blerom kao savetnikom koji će podučiti nesposobne članove Vlade Srbije kako se radi posao, a nije ni sa građaninom Blerom pio kafu o direktnom ili indirektnom trošku poreskih obveznika, dok se tim istim poreskim obveznicima smanjuju plate i penzije, a lekovi za bolesnu decu se prikupljaju sms dobrovoljnim akcijama.

"Đinđić nije plaćao Blera i nikada ne bi uzeo za savetnika čoveka koji je, po sopstvenom priznanju, najodgovorniji za bombardovanje Srbije. Demokratska stranka podržava kada Vučić razgovara sa drugim političarima u interesu države. Podržavamo i kada razgovara sa Hašimom Tačijem kao zvaničnikom. Ali to ne znači da bi podržali da, ukoliko Tači završi političku karijeru, premijer Vučić angažuje građanina Tačija da bude savetnik Vlade Srbije", saoptila je DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: