Pao mu dron u krug Bele kuće

Jedan građanin Vašingtona prijavio je Tajnoj službi SAD kako je odgovoran za dron koji je rano jutros pao u dvorište Bele kuće.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 26.01.2015.

12:52

Default images

Čovek je izjavio kako dron koristi rekreativno i da nije nameravao da ga pošalje iznad Bele kuće, prenosi AP.

Agenti Tajne službe sada intervjuišu druge ljude kako bi proverili priču vlasnika drona. Oni zasad nemaju nikakvog razloga da posumnjaju u tu priču, izjavio je neimenovani zvaničnik.

Portparol Tajne službe Brajan Liri prethodno je objavio kako je u pitanju letelica "kvadkopter", sa četiri propelera, širine oko pola metra.

Prema Lirijevim rečima, "kvadkopter" je leteo veoma nisko pre nego što se srušio na jugoistočnu stranu Bele kuće u tri sata i osam minuta ujutru po lokalnom vremenu.

Obama i njegova supruga Mišel u trenutku incidenta nisu bili u Beloj kući, jer su od juče u Nju Delhiju, u zvaničnoj poseti Indiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: