Vujović: Ostajem u Vladi

Ministar finansija Dušan Vujović negirao je navode da će u predstojećoj rekonstrukciji vlade biti smenjen i izjavio da ostaje u Vladi do kraja mandata.

Izvor: RTS, Tanjug

Četvrtak, 25.12.2014.

19:28

Default images

"Izgleda da postoji jako mnogo besposlenih novinara kojima bi možda bilo bolje da nam budu PR savetnici u Vladi nego da izmišljaju priče. Koliko ja znam, ovo je obaveza još na tri godine i toliko mislim da ostanem u Vladi“, izjavio je Vujović gostujući na RTS-u.

Podsetimo, mediji su objavili da će jedna od prvih izmena u rekonstruisanoj Vladi biti ponovno spajanje ministarstava finansija i privrede i da bi na čelu objedinjenog resora mogao da bude Nenad Mijailović, sadašnji državni sekretar u Ministarstvu finansija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: