Odblokirali zgradu Zastava oružja

Radnici fabrike "Zastava oružje" u Kragujevcu napustili su oko 17 sati upravnu zgradu fabrike u koju su ušli jutros, nezadovoljni zbog promena u menadžmentu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 22.12.2014.

17:56

Default images

"Radnici su odlučili da ne preduzimaju nikave sindikalne aktivnosti jer je ministar odbrane Bratisalv Gašić danas dao čvrste garancije da će fabrika funkcionisati, da će bti realizovan socijani program, investiraće se u opremu, a i dosadašnji direktor Rade Gromović prihvatio je da ostane u menadžmentu", rekao je Tanjugu predsednik sindikalne organizacije "Zastava oružje" Dragan Ilić.

Ministar Gašić ranije danas razgovarao je sa predstavncima sindikata i rekao da je direktor "Zastava oružja" Milojko Brzaković izabran po zakonskoj proceduri i da ta fabrika u narednoj godini može da ostvari zavidne rezultate jer ima svu podršku resornog Ministarstva.

Podsetimo, radnici fabrike Zastava oružje danas su oko 10 sati probili fabričku kapiju i ušli u salu za sastanke upravne zgrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: