BG: Dva udesa bez težih posledica

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 86 intervencija od kojih 11 na javnim mestima a u tom periodu su se dogodila dva udesa bez težih posledica.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

07:12

Default images

Devojka stara oko 20 godina je u udesu, koji se dogodio oko 22.35 časova na Cvetanovoj ćupriji, zadobila povredu šake, a prevezena je na VMA, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Udes se dogodio i oko 03.15 časova u Norveškoj ulici, ali tom prilikom niko nije povređen, a Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 235 intervencija od kojih 58 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćale osobe koje imaju problem sa koronarnom, moždanom i perifernom cirkulacijom i astmatičari, a prema podacima klinike za psihijatriju, pregledano 15 pacijenata.

Macura je savetovala adekvatno oblačenje, a posebno deci, starijim osobama i hroničnim bolesnicima, da zbog hladnog vremena, nose šal.

Portparol Hitne pomoći je savetovala građanima da u nabavku krenu tek kada malo otopli, da uzimaju tečnost, odnosno čajeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: