Uhapšeni zbog napada na B92

Policija je uhapsila D.M. (24) i A.Č. (30), kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u napadu na zgradu B92.

Izvor: B92

Utorak, 18.11.2014.

15:24

Default images

Oni se sumnjiče da su izvršili krivična dela: nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju MUP-a.

Prilikom pretresa stana, kod A.Č. je pronađena veća količina municije različitog kalibra, za koju nije posedovao uredno izdatu dozvolu.

Nastavlja se identifikacija ostalih lica koja su učestvovala u napadu na zgradu RDP B92.

Podsetimo, grupa od oko 30 huligana napala je 28. septembra zgradu B92 i policiju koja je obezbeđivala prostor u Bulevaru Zorana Đinđića. U tom napadu su povređena dva policajca.

Tog dana, na dan održavanja Parade ponosa u Beogradu, dogodilo se više incidenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: