DS - SNS: Ko kupuje poslanike?

DS saopštila da SNS dve i po godine potkupljivanjem, pretnjama, ucenama i zastrašivanjem "uteruje" poslanike u svoju poslaničku grupu u Skupštini Vojvodine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.11.2014.

15:05

Default images

"Šest poslanika su na taj način uterali u svoje redove. Nije čudo da je takva praksa dojadila pojedinim časnim poslanicima iz njihove poslaničke grupe", navode demokrate u saopštenju.

Ranije danas, potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović rekao je da se rekonstrukcija vojvodjanske vlade obavlja kupovinom poslanika i zatražio da ta praksa bude prekinuta, a SNS je saopštila da žali lidera DS i predsednika vojvodjanske vlade Bojana Pajtića koji je, kako su naveli, morao da "ukrade" jednog poslanika da bi ostvarili većinu.

Prema Mirovićevim rečima, "kupljena" je poslanica Pokreta snaga Srbije Vera Ugričić Ilić, koja je jutros prešla iz poslaničke grupe koju predvodi SNS u poslaničku grupu DS-a.

Na dnevnom redu Skupštine AP Vojvodine danas je rekonstrukcija Pokrajinske vlade, odnosno razrešenja i izbor potpredsednika Pokrajinske vlade i sekretara.

SNS: DS se se bez časti i obraza upinje da ostane a vlasti

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je Demokratska stranka "kupovinom" poslanice Pokreta snaga Srbije još jednom pokazala svoje pravo lice i šta je u stanju da uradi da bi ostala na vlasti u Vojvodini.

"Bez podrške gradjana, bez časti i obraza, ali sa razradjenim burazersko - koruptivnim metodama, DS je uzimanjem poslanice Bogoljuba Karića, koju je do juče najžešće napadala, još jednom pokazala svoje pravo lice i šta je sve u stanju da uradi samo da bi ostala na vlasti", navodi se u saopštenju naprednjaka.

SNS dodaje da se demokrate sa "jedva" šest odsto podrške koju su dobili na poslednjim izborima "bez ikakve sramote upinju" da ostanu na vlasti u Vojvodini, iako su im gradjani jasno rekli da ih ne žele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: