Kuvajt:Milion dolara za poplavljene

Ivica Dačić i kuvajtski ambasador u Srbiji Jusef Ahmad Abulsamad razgovarali su o donaciji Kuvajta od milion dolara za nastradale u majskim poplavama.

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

14:59

Default images

Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, na sastanku je ocenjeno da dobri odnosi dve države treba da budu osnova buduće svestrane saradnje, u kojoj bi ekonomski i investicioni sadržaji trebalo da prate nivo dobrih političkih odnosa.

Oni su istakli da će zato predstojeća poseta parlamentarne delegacije Kuvajta doprineti intenziviranju saradnje dve zemlje.

Dačić je, kako se dodaje, čestitao kuvajtskom ambasadoru na nagradi koju su emir šeik Sabah Al-Ahmad Al Džaber Al Sabah i Kuvajt dobili od UN za humanitarni angažman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: