Dačić na konferenciji u Salcburgu

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić učestvovaće danas i sutra u Salcburgu na konferenciji "1814, 1914, 2014: Lekcije iz prošlosti, vizija za budućnost".

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.08.2014.

11:44

Default images

Drugog dana konferencije, koja traje do 29. avgusta, ministar Dačić će učestvovati na panel diskusiji "2014: Savremena krizna žarišta", saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Konferenciju će otvoriti predsednik Austrije Hajnc Fišer, a učešće su potvrdili šefovi diplomatija Kanade, Norveške, Austrije, Nemačke, Turske, Japana, Italije, Švedske, Poljske, kao i drugi zvaničnici, istoričari i novinari.

Cilj konferencije je neformalna razmena mišljenja grupe lidera i eksperata iz različitih oblasti društvenog života, navedeno je u saopštenju.

Skup organizuju ministri inostranih poslova Norveške i Kanade, Globalni seminar Salcburga i Međunarodni institut za mir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: