Čekanja na granicama do dva sata

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, tokom dana očekuju se veće gužve, a zadržavanja za putnička vozila na graničnim prelazima su od 30 do 120 minuta.

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

08:39

Default images

Na graničnim prelazima uglavnom se čeka između 30 i 45 minuta, osim na Batrovcima, gde se pri ulasku u Srbiju čeka 120 minuta, dok se na Horgošu čeka sat vremena.

U toku su radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije na drzavnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) kroz Beograd, od petlje Zmaj do mosta Gazela. Radovi treba da budi završeni do prve nedelje avgusta, a biće obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Auto-put E-75 je na deonici Novi Sad-Beograd sužen na mostu preko Dunava kod Beške, a zbog radova je delimično zatvoren na tri mesta između Vladičinog Hana i Vranja, pa vozila idu zaobilazno.

I dalje je zatvoren stari put Beograd-Novi Sad kod Batajnice, pa vozila idu zaobilazno.

Državni put I-b broj 10, Beograd-Pančevo, zatvoren je kod Pančeva pa vozila idu ili kroz Pančevo ili obilaznicom.

Zbog radova na putu I-b reda br 4, Kovin-Smederevo, vozila kod mosta na Dunavu prolaze naizmenično.

Zbog klizišta je i dalje zatvoren državni put I-b reda broj 30, na 15 kilometara od Ušća ka Ivanjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: