Šarić ispitan na poligrafu

Darko Šarić saslušan zbog optužbi upućenih Rodoljubu Miloviću. Nije poznato da li je Šarić prošao poligrafski test.

Izvor: B92

Sreda, 16.07.2014.

16:48

Default images

Darko Šaric danas je ispitan na poligrafu u vezi s navodima koje je izneo na glavnom pretresu, kada je iznoseći odbranu tvrdio da mu je podmetnuta optužba za šverc kokaina i da mu je to namestio doskorašnji upravnik kriminalističke policije Rodoljub Milović, koga on zove general Papaja.

O svim navodima u vezi sa sastankom na Jelovoj gori ,7,4 miliona evra i ostalim navodima s glavnog pretresa, Šarića je više od dva sata ispitivala radna grupa policije.

Ispitivanju je prisustvovao i zamenik specijalnog tužioca. Šarić nije želeo da odgovara na pitanja tužioca, ali je prema tvrdnjama njegovog advokata Radoslava Baćovića, iscrpno odgovarao na pitanja policije.

Baćović kaže i da nema informaciju da li je Šarić prošao test na poligrafu.

''Da li je Šarić prošao poligraf ja ne znam. Mi takav izveštaj nemamo. Mislim da je prošao, jer je i prilikom saslušanja i poligrafisanja bio vrlo jasan, ubedljiv i argumentovan. On je samo govorio o tome šta mu je poznato, ko je, kada i kome dao novac. Taj zapisnik ćete uskoro imati'', rekao je Baćović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: