Utorak, 01.07.2014.

14:19

"Ne smeta mi bilbord za BG na vodi"

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da mu bilbord "Slavimo Beograd" ne smeta i da iskazivanja netrpeljivosti zbog tog bilborda nije primereno Nišlijama.

Izvor: Tanjug

Default images

Perišić je, komentarišući nezadovoljstvo pojedinih građana tim bilbordom na društvenim mrežama, rekao da je gledao komentare i da bi Niš "mogao da uzvrati bilbordima po Srbiji kada u gradu nešto uradi".

"Ne zanm ko ih je postavio", kazao je Perišić i dodao da je ideja "Beograd na vodi" dobra ideja.

"Ako će to da uposli Srbiju i donese nova radna mesta, onda je to dobro. Ako će to da podigne rejting Srbije, onda je ideja dobra", kazao je Perišić izražavajući neslaganje sa netrpeljivošću "prema svemu onome što nije iz Niša".

Odgovarajući na pitanje da li će rekonstrukcija Oficirskog doma u Nišu biti završena do 28. jula, Perišić je rekao da taj objekat do tog roka neće biti završen.

Urađeno je dosta, razgovaramo kome bi to bilo ustupljneo na upravljanje po završetku, kazao je niški gradonačelnik i dodao da će upravljanje nad tim objektom najverovatnije biti povereno Upravi za kulturu.

Oficirski dom je mesto gde je zasedala Narodna skupština Srbije u vreme Prvog svetskog rata kada je Niš bio ratana prestonica.

Predsednik srpske vlade Nikola Pašić primio je telegram o objavi rata Srbiji u Nišu, u kafani "Evropa" 28. jula 1914. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

11 h

Podeli: