Politika 1

17.05.2024.

7:32

Pajtić: Streljali bi sve ako bi bili na vlasti; Ne mogu da podnesu drugo mišljenje

Na društvenoj mreži Iks Bojan Pajtić konstatovao je da ukoliko bi predstavnici pojedinih opozicionih partija zbog različitog mišljenja "streljali da su vlast", ukazavši da pojedini ne mogu da podnesu drugo mišljenje.

Izvor: B92.net

Pajtić: Streljali bi sve ako bi bili na vlasti; Ne mogu da podnesu drugo mišljenje
Nikola Novakovic/ATAImages

Podeli:

Diskusiju je započeo Đorđe Vukadinović koji je izrazio svoj stav da bi trebalo razmisliti da li postoje uslovi za održavanje izbora 2. juna.

"Ako profesor Tanasije Marinković, Miško Jovanov, Bojan Pajtić, član pravnog tima SNP Sofija Mandić, članovi Proglasa Miodrag Majić i Gojko Božović, te Slobodan Prvanović, Igor Avžner i moja malenkost - svi različiti, i svi kažu da nema uslova za izbore 2. juna razmislite barem".

Na to se Pajtić nadovezao, ukazao da se više različitost ne toleriše.

"Ne postoji to 'različiti' više. Ako zemeriš išta - odmah na noć, iako si ih n puta do tada podržao i politički su ti bliski. Ja se usudih da primet dilentatizam oko predaje lista i odmah odbih 'ae bre sjašite' od visokog funkicionera ZLF, a lajkovali drugi funkcioneri ZLF i PSG", kazao je Pajtić.

Vukadinović je rekao da je to tipično za domaću političku scenu.

"Sad tek videh kako su vas 'počastili'. I to samo zato što ste im se zamerili u ovoj jednoj stvari", kazao je Vukadinović Pajtiću.

"Bukvalno ništa drugo nisam komentarisao, a i ono napisah ne kao incijalni tvit, nego kao rekaciju na tvit Baneta Kuzmanovića, koji je preneo šta se dogodilo sa listama. U šoku to nazvah dilentatizmom, dva portala prenela i šlus. Nadrealna reakcija. Streljali bi da su vlast...", rekao je Pajtić.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

8 h

Podeli: