Mladići: Policija nas maltretirala

Četvorica mladića iz Novog Sada tvrde da ih su ih pripadnici interventne jedinice u nedelju uveče pretukli, u restoranu na Klisi i to bez ikakvog povoda.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.06.2014.

15:19

Default images

Kako tvrde, nakon toga su ih priveli u policijsku stanicu, gde su ih zadržali dva sata, gde je nastavljeno maltretiranje.

Četvorica momaka je našoj ekipi pokazala medicinsku dokumentaciju, koja potvrđuje kakve su povrede zadobili te noći.

"Meni su skinuli majicu zato što imam od brata pokojnog, kog volim, znači videli su ime njegovo i kažu to je taj, polomite ga. Počeli, znači, da me tuku, onda su ova dva drugara tražili maramice, njima su dali maramice, oni su krenuli da se brišu, a oni su rekli, ne- brišite pod time", priča Milan Popov.

U restoranu Siki, gde se incident dogodio, potvrdii su da je te noći policija privela grupu mladića. Kažu da nikada do sada nije bilo privođenja. "Od policije sam dobio informaciju da su momci bili tu i da su ih nahvatali i to je to što znam, ostalo ništa ne znam", kaže Siniša Rakazov, vlasnik restorana.

Grupa mladića koja trvdi da ih je policija neosnovano privela u policijsku stanicu na Klisi i pri tom prekoračila službena ovlašćenja, prethodno je, prema tvrdnjama meštana Čeneja, razbila sav inventar u restoranu Alf. meštani tvrde i da su se divljački ponašali tokom cele noći u centru Čeneja.

Međutim, mladići demantuju da su te noći boravili u Čeneju i tvrde da su igrali video igrice kod drugara. "Ne, ne...Mi smo svi na to bili spremni, da će policija da se vadi na sve načine, jer ipak smo mi krenuli protiv države, ipak smo mi obični građani, a ovo nije država", kaže Dalibor Obradović.

Nezvanično saznajemo da je ova grupa mladića od ranije poznata policiji po razbojništvima, tučama, narušavanju javnog reda i mira, korišćenju oružja. Planirano je da iskaz u policiji, u vezi sa poslednjim incidentom daju u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: