GSA: LGBT da pomognu ugroženima

Gej strejt alijansa uputila je danas apel LGBT populaciji u Srbiji da se pridruži akciji prikupljanja novca za pomoć ugroženim u poplavama.

Izvor: B92

Subota, 17.05.2014.

21:58

Default images

U saopštenju se navodi da je 17. maj Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije i da je to prilika da LGBT populacija pokaže solidarnost sa nastradalim i ugroženim u poplavama u Srbiji i u Bosni i Hercegovini.

Ova NVO asocijacija je saopštila da se odlažu planirani događaji osim filmskog i tribinskog programa u Ustanovi kulture Parobrod od 19. do 23. maja, a u toj ustanovi će biti postavljene kutije za novčane donacije.

Od 2004. godine, 17. maj se obeležava kao Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: