Romi da poštuju uputstva spasilaca

Srđan Šajn apelovao na sve pripadnike romske zajednice da poštuju upustva koja dobijaju od spasilačkih ekipa i tako doprinesu efikasnijem spašavanju.

Izvor: B92

Subota, 17.05.2014.

15:41

Default images

"Pozivam sve pripadnike romske zajednice i sveukupno stanovništvo koje je u mogućnosti da se prate upustva kriznih štabova, vojske, policije i spasilaca i da svi zajedno pomognemo u odbrani od poplava", navodi se u pisanoj izjavi predsednik Saveta Vlade Republike Srbije za unapređenje položaja Roma.

Prema njegovim rečima, sada je potrebno da svi kao društvo zajednički radimo na odbrani, a kasnije i sanaciji od posledica ne zapanženog nevremena i poplava koje su zadesile Srbiju.

Šajn je istako da se pridružuje apelu premijera Aleksandra Vučića i da su u ovom trenutku najbitniji ljudski životi, i da svi treba da svoj doprinos.

On je ocenio da se pokazuje da je narod u Srbiji sve složniji, a pogotovu je to izraženo kada je najpotrebnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: