DS: Pritisci iz poznate kuhinje

Vojvođanske demokrate negirali su danas navode pojedinih medija o smeni pokrajinske vlasti, istakavši da takve instinuacije dolaze iz "poznate kuhinje".

Izvor: B92

Sreda, 30.04.2014.

15:26

Default images

"Tvrdnje pojedinih medija o promeni pokrajinske vlasti i saznanjima Bojana Pajtića o tome su zlonamerne i netačne i predstavlaju još jedan vid pritiska na DS iz poznate kuhinje", navodi se u saopštenju.

Pokrajinski odbor DS, kako je naveo predsednik Miroslav Vasin, još jednom naglašava da vojvođanska vlada "funkcioniše operativno i bez problema, a u Skupštini se odluke donose stabilnom većinom glasova".

Poslednja sednica Skupštine je najbolja potvrda ovih tvrdnji, a i aktivnosti na izradi vojvođanskog Statuta su dokaz ozbiljnosti i stabilnosti koalicije na vlasti, naveo je Vasin.

"Uzimajući u obzir navedene razloge, stalne insinuacije o promeni vlasti služe isklučivo destabilizaciji stanja u Vojvodini", zaključio je on, navodi se u saopštenju.

"Blic" piše da će se Pajtić, koji je i zamenik predsednika DS-a, kandidovati za predsednika DS-a i tu će odluku obelodaniti posle praznika.

"Pajtiću su već najavili smenu s mesta predsednika vojvođanske vlade i on će imati vremena i želje da se posveti stranci", rekao je sagovornik beogradskog dnevnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: