Demoliran auto Aleksandre Jerkov

Novosadski odbor Demokratske stranke saopštio je da je automobil funkcionerke te stranke Aleksandre Jerkov demoliran u sred dana, u mirnom delu Novog Sada.

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

22:13

Default images

Novosadske demokrate navele su da najoštrije osuđuju “vandalski čin demoliranja automobila“ Aleksandre Jerkov ispred zgrade u kojoj živi.

U saopštenju se dodaje da je DS mesecima upozoravala na atmosferu progona, linča i mržnje koju Srpska napredna stranka promoviše, kao i da je automobil Aleksandre Jerkov demoliran “baš na dan kada je predsednica Skupštine Srbije postala Maja Gojković, zastupnica ideje o zatiranju semena članova Demokratske stranke i najveća štetočina budžeta Grada Novog Sada u njegovoj dugoj istoriji“.

Navodi se i da će DS se obratiti međunarodnim institucijama kako bi zaštitila živote i porodice svojih članova.

“Apelujemo na nadležne institucije da hitno preduzmu sve mere kako bi se pozivi na linč i politički progon zaustavili pre nego što neko strada“, poručuje se u saopštenju novosadskog odbora DS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: