Iz SNS najmanje dva potpredsednika

SNS će imati najmanje dva potpredsednika Skupštine Srbije, piše "Danas".

Izvor: Danas

Utorak, 22.04.2014.

23:52

Default images

Za sada se zna da će SNS imati najmanje dva potpredsednika, mada naprednjaci ne žele da otkriju ko bi to mogao biti, a Goran Knežević, potpredsednik SNS i poslanik ove stranke, kaže da on sigurno neće.

"Odbio sam i mesto predsednika Skupštine, jer mom mentalitetu odgovara neki dinamičniji posao“, objašnjava Knežević, a na pitanje da li je to dinamičnije mesto možda funkcija pokrajinskog premijera on kroz smeh odgovara "Možda", dodaje "Danas".

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić na pitanje ko će umesto Maje Gojković, koja je imenovana za kandidata za predsednika Skupštine, sada biti zamenik šefa poslaničke grupe, kaže da će to biti Aleksandar Martinović.

Odluku o potpredsedniku parlamenta SPS će, kako je rečeno za "Danas", doneti pred početak sutrašnjeg zasedanja, ali ne isključuju mogućnost da će to mesto, kao i u prošlom sazivu, prepustiti Partiji ujedinjenih penzionera.

U PUPS-u kažu da će, ukoliko im to mesto pripadne, funkciju potpredsednika parlamenta i nadalje obavljati Konstantin Arsenović, jer se pokazalo da odlično i energično vodi sednice.

Šef poslaničke grupe NDS Marko Đurišić kaže za "Danas" da će ta stranka svoj predlog potpredsednika dostaviti sutra, a Dejan Nikolić iz DS potvrđuje za beogradski list da je Gordana Čomić kandidat DS za potpredsednika parlamenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: