Ko je u stvari na čelu AMSS-a?

Nakon saopštenja da je rukovodstvo AMSS podnelo krivičnu prijavu protiv bivšeg generalnog sekretara Aleksandra Nikačevića, iz njegovog kabineta stiže demanti.

Izvor: B92

Utorak, 15.04.2014.

14:03

Default images

"Kabinet Generalnog sekretara AMSS najoštrije demantuje da je rukovodstvo AMSS-a podnelo krivičnu prijavu Specijalnom tužilaštvu za organizvani kriminal protiv bivšeg generalnog sekretara AMSS Aleksandra Nikačevića i više lica kao i sve naovde iz saopštenja koje je potpisao Stanko Trivić", piše u tekstu koji je reakcija na jučerašnje Trivićevo saopštenje.

U tekstu demantija navode i da se Stanko Trivić lažno predstavlja da je v.d generalnog sekretara AMSS i tvrdi da je on zloupotrebio zvanični mejl AMSS-a kako bi medijima poslao netačne informacije.

"Zbog toga ali i mnogih drugih falsifikata, AMSS je protiv Stanka Trivića i drugih lica juče podneo krivične prijave Tužilaštvu", navode u tekstu koji je poslat iz Kabineta generalnog sekretara AMSS-a ali nije potpisan.

Već nekoliko dana mediji izveštavaju o dešavanjima u AMSS-u, a sve je počelo od informacije da je Skupština AMSS-a prošle nedelje smenila Nikačevića jednoglasnom odlukom 43 delegata.

u današnjem demantiju se ističe da je Nikačević i dalje generalni sekretar AMSS-a što se može proveriti i na sajtu Agencije za privredne registre. Dodaje se i ovo:

"U nedelju 13. aprila 2014. godine u sedištu AMSS u Ruzveltovoj 18, održana je legalna vanredna Skupština AMSS na kojoj su učetsvovala 45 delegata, što je apsolutna većina, koji su jednoglasno podržali rad dosadašnejg generalnog sekretara Aleksandra Nikačevića i odluke svih organa AMSS. Istovremeno, poništene su sve odluke nelegalno održane Skupštine AMSS u Kruševcu 9. aprila 2014. godine. Takođe, na ovoj legalno održanoj sednici Skupštine AMSS smenjena su 4 člana UO AMSS koja su učestvovala u organizaciji nelegalne Skupštine u Kruševcu i koji su odgovorni za donošenje nelegitimnih odluka, odnosno suprotno Statutu AMSS".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: