Porodicama SMS o sudbini MH370

Porodicama putnika nestalog malezijskog aviona sa leta MH370 danas je upućena SMS poruka kojom su obavešteni da „bez sumnje“ niko od putnika nije preživeo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.03.2014.

17:05

Default images

U toku dana članovi porodica putnika nestalog aviona pozvani su da se hitno okupe na pres konferenciji u Kuala Lumpuru na kojoj je prema najavi trebalo da im bude saopštena informacija o sudbini njihovih najbližih koji su se nalazili na letu MH370.

I dok su čekali zvanično obraćanje malezijskog premijera Nadžiba Razaka, porodice putnika su minut pre početka govora premijera dobili cirkularnu poruku kompanije Maleysia Airlines kojom su obavešteni da – preživelih nema, piše Independent.

Mnogi prisutni nisu prihvatili kao moguću informaciju da nema preživelih, posebno nakon 17 dana mnogobrojnih dezinformacija koje su dolazile sa raznih strana.

Navodna poruka kojom je najbližima saopšteno da „svi dokazi ukazuju na to da se avion srušio u južnom delu Indijskog okeana“ i da „niko od 239 putnika i članova posade nije preživeo“ najpre se pojavila na društvenim mrežama, a preneli su je svetski mediji, osuđujući način na koji je, nakon 17 dana od nestanka aviona, porodicama saopšteno da njihovi najmiliji nisu preživeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: