LDP: Vrh LSV-a uspaničen

LDP je saopštila je da se vrh LSV se bizarnim optužbama obračunava sa LDP.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.03.2014.

19:03

Default images

Kako navode u saopštenju, razlog za to je uspaničenosti očiglednom činjenicom da niko u Vojvodini neće glasati za to da zbog nekoliko poslaničkih mandata za vrhušku Lige na Tadićevoj i Rakićevoj listi bude žrtvovana ideja autonomije Vojvodine.

"Tih nekoliko ljudi, koji su zbog svojih “sigurnih mandata” na Tadićevoj listi, prodali Tadiću ime i ugled Lige, u svojim paničnim reakcijama i ne kriju da je njihov jedini cilj da osvoje za sebe 6 poslaničkih mandata. Uspaničeno rukovodstvo LSV pozivamo da prestane da se ulaguje Borisu Tadiću na ovako prizeman i vulgaran način. Posebno je opasna teza tih ljudi da samo oni imaju pravo da govori o autonomiji Vojvodine i pretnja “političarima iz Beograda” da prestanu da se bave Vojvodinom", saopštio je LDP.

Dalje se na vodi da borba za normalnu, uređenu, efikasnu i decentralizovanu Srbiju nije monopol onih koji imaju prebivališe u Vojvodini.

"Svaka poslanica i poslanik LDP su u prethodnih 7 godina uradili za Vojvodinu u Skupštini Srbije neuporedivo više nego poslanici Lige koji su godinama podržavali Vladu koja je svake godine krala Vojvodinu ne dozvoljavajući ni mizernih 7 odsto iz budžeta za nju, poklonila NIS, naftu i gas, podzemna skladišta ruskoj strani, godinama uništavala privredu, prosvetu, zdravstvo i u Vojvodini i u celoj Srbiji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: