"Nova politika za bolju budućnost"

U Lazarevcu osnovan inicijativni odbor ZZS a lider Dušan Petrović poručio da takvi odbori okupljaju ljude koji su prepoznali potrebu da definišu novu politiku.

Izvor: B92

Subota, 22.02.2014.

14:39

Default images

"Ta politika se, pored permanentne borbe za strane investicije, bazira i na potrebi da angažujemo tragično zapostavljene domaće resurse i stavimo ih u funkciju ubrzanog razvoja. Da bismo to uspeli, između ostalog moramo da opštinama poput Lazarevca damo status gradskih opština u punom smislu te reči", rekao je Petrović, a saopštio ŽS.

Petrović je naveo i da se na takvoj politici zasniva i programska koalicija oko Borisa Tadića i dodao da je to koalicija koja ima viziju za Srbiju.

"Potrebno je da se svi zajedno izborimo da ova naša vizija postane realnost. Uveren sam da ćemo uspeti kao što smo uspeli i da Srbiju izvedemo na evropski put bez povratka, bez obzira na brojne prepreke na tom putu i bez obzira što mnogi nisu delili naše vrednosti", poručio je Petrović.

Za predsednika inicijativnog odbora u Lazarevcu izabran je Branko Novaković, a kako je navedeno u saopštenju, ZŠ trenutno ima oko 90 opštinskih odbora u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: