Beograđani,uklonite stvari s terasa

Večeras je apelovano na Beograđane da zbog olujnog vetra osiguraju sve stvari na terasama kako ne bi ugrozili sigurnost građana.

Izvor: B92

Petak, 31.01.2014.

19:22

Default images

Potrebno je ukloniti ledenice koje mogu predstavljati opasnost i posipati so ispred ulaza zgrada, apelovao je načelnik Odeljenja za praćenje, koordinaciju i upravljanje projektima "Čvorište" Darko Glavaš u saopštenju Beoinfa, podsetivši vozače na poseban oprez.

On je naveo da su sada sve gradske ekipe na terenu, pa se sugrađani mole za saradnju, strpljenje i razumevanje.

Glavaš ističe i da je zbog vetra orkanske jačine i snežnih nanosa na nekoliko linija gradskog prevoza na Zrenjaninskom putu otežano kretanje.

Ovu deonicu održava republičko preduzeće za puteve "Beograd", ali im sada pomažu i ekipe JKP "Beograd-put" i PKB korporacije, iako to nije u njihovoj nadležnosti, jer su smetovi visine i do metar i po.

Otežano je kretanje gradskog prevoza na linijama prema Jabučkom ritu, naselja Vrbovski i Besni fok i te deonice od snežnih smetova trenutno održava osam kamiona i četiri specijalne mašine sa raonicima, naveo je Glavaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: