Ivanović kandidat za izbore u KM

Večeras je podneta kandidatura lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića za gradonačelnika Kosovske Mitrovice.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 29.01.2014.

23:27

Default images

Nakon sastanka opštinskog odbora GI SDP - Oliver Ivanović, a "usled zahteva svih građana Kosovske Mitrovice", večeras je podneta kandidatura lidera GI SDP Olivera Ivanovića za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, sopštila je Informativna služba GI SDP.

"Ova kandidatura je dokaz da je gospodin Oliver Ivanović nevin i nepodnošenje kandidature bi značilo da se on plaši ove neosnovane i sramne optužbe", navedeno je u saopštenju.

Ivanović, kome je nakon saslušanja zbog navodnog ratnog zločina određen jednomesečni pritvor, u utorak ujutro je odveden u Prištinu u pritvorsku jedinicu.

Glavni tužilac Specijalnog tužilaštva Kosova izjavio je da će nalog za 30-dnevni pritvor lidera SDP Olivera Ivanovića biti ponovo razmatran po isteku tog perioda.

Kako saznej B92, danas je uložena žalba na pritvor Oliveru Ivanoviću.

Rok za predaju kandidatura ističe u ponoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: