Zbog magle Er Srbija sletala u CG

Zbog magle na beogradskom aerodromu Nikola Tesla nekoliko aviona Er Srbije moralo je u četvrtak privremeno da se prizemlji na aerodrom u Podgorici.

Izvor: B92, FoNet

Petak, 10.01.2014.

09:57

Default images

"Jutarnji avion za Beograd je poleteo, ali je morao da se vrati jer zbog magle nije mogao da sleti u Beograd. Osim tog aviona, na naš aerodrom su preusmereni avioni iz Pariza, Beča i Ljubljane", rekao je podgoričkim Vijestima direktor Aerodroma "Podgorica" Dragan Milanović, a prenose Fonet i Blic.

"Po podne je oko 16 i 30 poleteo avion za Beograd i nakon dužeg kruženja nad Beogradom uspeo je da sleti na beogradski aerodrom. Od pet aviona kompanije Er Srbija samo taj je sleteo u Beograd, ostali su preusmereni na Niš", dodao je on.

Podsetimo, u jednom od aviona koji su "prinudno" sleteli u Podgoricu bio je i Jelko Kacin, koji je na kraju, ipak stigao u Beograd, ali su brojni sastanci koje je trebalo da ima juče odloženi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: