"Imamo važnijih poslova od izbora"

Lider SNS Aleksandar Vučić rekao da poštuje pozive stranačkih kolega na vanredne izbore, ali da oni nisu prioritet. Ipak, najavio je razgovore o tome u SNS.

Izvor: B92

Nedelja, 15.12.2013.

22:50

Default images

"U ovom momentu parlamentarni izbori nisu prioritet i u Srbiji ima važnijih poslova, ali će se sledeće nedelje o tome razgovarati na Predsedništvu SNS. Poštujem stav potpredsednika SNS Nebojše Stefanovića da bi trebalo ići na vanredne parlamentarne izbore, ali da li ću to predložiti ili ne, ostavite mi vremena", rekao je Vučić.

Prvi potpredsednik Vlade je u opštinskom odboru SNS na Voždovcu, gde se proslavlja izborna pobeda, istakao da Srbija sada ima važnijih poslova i dosta toga mora da se uradi.

"Priče o legitimitetu svima su jasne i sada se sve razume, ali nije naš posao da ne znam koliko imamo procenata u mandatima, već da uradimo što više za građane", kazao je lider naprednjaka.

On je dodao da izborni rezultati pokazuju da gradjani podržavaju SNS i da su svesni neophodnosti reformi koje sprovodi ta stranka.

"U sve tri opštine, beogradskoj opštini Voždovac, u Kostolcu i Odžacima osvojili smo apsolutnu većinu. Mi sami imamo više nego svi ostali zajedno na svakom mestu. Hvala svima i važno je i ubuduće da se naprave ozbiljne promene, obračunati se sa korupocijom i kriminalom i krenuti u teške i odgovornme reforme", rekao je on.

Vučić je naveo da je postojao veliki pritisak svih onih koji bi da Srbiju vrate u žabokrečinu.

"Međutim, siguran sam da će narod krajem 2014. osetiti pozitivne efekte promena. Moramo više da radimo i više da štedimo", poručio je Vučić.

On sada očekuje sednicu Predsedništva stranke na kojoj će se, kako je rekao, videti koji će opštinski odbori predložiti kandidate za predsednik stranke.

Na pitanja o najavljenoj smeni direktora i predsednika opština koje je postavila SNS, Vučić je odgovorio da će sve biti poznata u sledeća dva-tri dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: