Sedam lista na izborima u Kostolcu

Na lokalnim izborima u Kostolcu, koji su zakazani za 15. decembar, učestvovaće sedam izbornih lista čiji predstavnici će se boriti za naklonost 11.573 birača.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.12.2013.

15:22

Default images

Predsednik Opštinske izborne komisije Milojko Lalić rekao je Tanjugu da su sve pripreme, u skladu sa propisima za izbore obavljene na vreme i da nema nikakvih problema.

Lalić je rekao da će birači moći da glasaju na 11 biračkih mesta - sedam u gradu i četiri u seoskim sredinama.

Skupština Gradske opštine Kostolac ima 21 odbornika, a sem građana Kostolca, glasaju i meštani sela Klenovnik, Petka, Ostrovo i Stari Kostolac.

U izbornoj trci u Kostolcu, učestvovaće liste Demokratske stranke, Ujedinjenih regiona Srbije, "Inicijativa za promene", Srpske napredne stranke, Liberalno demokratske partije, Srpske radikalne stranke i koalicije SPS-PUPS-JS.

Biračka mesta će biti otvorena od sedam ujutru do 20 sati uveče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: