Kraljevo: Devojka skočila s mosta

Devojka stara 16 godina skočila je oko 20.30 sa Ibarskog mosta u Kraljevu, rekao je Radoica Kočović, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.11.2013.

22:01

Default images

"Brzo smo reagovali, čim su nas pozvali. Čamcima smo prišli ispod mosta i došli do nje. Na sreću, voda je nije odvukla. Bila je u svesnom stanju i hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu”, rekaoje Kočović.

Direktor Zdravstvenog centra "“Studenica”" u Kraljevu Zvonko Veselinović rekao je da je devojka P.N. (16) primljena u bolnicu i da je u svesnom stanju.

"Devojka je van životne opasnosti i u svesnom je stanju. Uradili smo dijagnostiku glave, a slede i ostali pregledi, zbog čega će biti zadržana u bolnici”, kaže Veselinović.

Nije poznat uzrok skoka, a očevici kažu da su je videli samu na mostu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: