Oprezno vozite, magla na putevima

Prema informacijama AMSS, saobraćaj je umerenog inteziteta na putevima van gradskih sredina, a vidljivost je zbog magle smanjena.

Izvor: B92

Nedelja, 17.11.2013.

09:25

Default images

Vidljivost je zbog magle smanjena na području Sombora, Kikinde, Loznice, Valjeva, Zlatibora i Zaječara.

Vozačima se preporučuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu i vremenskim prilikama, poštuju saobraćajne propise, a na deonicama na kojima se izvode radovi i saobraćajnu signalizaciju.

Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko pola sata. Još traje blokada u Kragujevcu, na raskrsnici ulica Kraljevačkih odreda i Oktobarskih žrtava.

Prema podacima iz Uptave saobraćajne policije, u protekla 24 časa na putevima u Srbiji evidentirana su 104 saobraćajna udesa u kojima su tri osobe izgubile život, a 61 povređena.

U Beogradu su zabeležene 52 nezgode u kojima su 24 osobe povređene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: