Bez većih gužvi na granicama

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta, osim na graničnom prelazu Horgoš, gde su zadržavanja za putnička vozila do 60 minuta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.09.2013.

07:30

Default images

Posle vikenda, koji su obeležile velike saobraćajne gužve na svim posećenijim putnim pravcima, situacija je trenutno znatno bolja, a saobraćaj je van gradskih sredina umerenog intenziteta, kažu iz Auto-moto saveza Srbije.

Svim vozačima se savetuje da, ukoliko planiraju putovanje, prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

Ukoliko se u vožnji pojave nepredviđene smetnje ili kvar na vozilu, radi bezbednosti treba pomeriti vozilo na neko bezbedno proširenje pored puta, obavezno postaviti trougao i obući reflektujući prsluk.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 99 saobraćajnih nezgoda, 66 osoba je teže i lakše povređeno, a šest osoba je poginulo.

U Beogradu su zabeležene 43 nezgode, u kojima je 20 lica povređeno, a jedno lice je poginulo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: