Berlin:Otrov za pacove u sendvičima

Dvadeset pet osoba zbrinuto je u bolnici u Nemačkoj pošto su jele sendviče u kojima je nađen otrov za pacove, saopštila je policija.

Izvor: B92

Sreda, 17.04.2013.

17:20

Default images

Za sada se ni kod jednog primljenog pacijenta nisu ispoljili simptomi trovanja, ali su iz predostrožnosti svi zadržani pod nadzorom, rekao je policijski predstavnik Frank Soika.

Sendviči su, zajdno sa porukom u kojoj je pisalo da su poklon, bili ostavljeni pred ulazom u jednu fabriku auto-delova u severozapadnom gradu Štajnfeldu.

Kada su se već poslužili, neko od zaposlenih primetio je da je po sendvičima posuta neobična supstanca. Berlinska laboratorija potvrdila je da je ta supstanca bila otrov za pacove, rekao je Soika.

"Ne verujemo da bi upotrebljena količina otrova bila smrtonosna, ali bi mogla izazvati ozbiljne tegobe", rekao je on. Policiji još nije poznato ko je mogao da ostavi sendviče i zašto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: