Berlin: Srušila se dva helikoptera

Dva policijska helikoptera su se srušila u blizini Olimpijskog stadiona u Berlinu tokom policijske vežbe. Najmanje jedna osoba je poginula, javlja AP.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2013.

11:29

Default images

Kako piše nemački "Bild", najmanje četiri osobe su povređene u incidentu. Uzrok nesreće su najverovatnije loši vremenski uslovi i snežna oluja.

Na fotografijama s mesta događaja vidi se kako jedna od letelica leži po strani na snegu, dok iz druge, koja je u nešto bojlem stanju, izlazi nekoliko ljudi s kacigama i uniformama.

Vežbu u akciji borbe protiv huliganizma na stadionima izvodilo je oko 400 berlinskih policajaca.
Foto: Beta, AP
Nezvanično, dve letelice su se sudarile u vazduhu i zatim pale na zemlju oko 10 i 30 sati, a poginuo je jedan od pilota.

Zvaničnici su potvrdili da je došlo do incidenta, ali nisu želeli da govore o broju žrtava i povređenih i poručili su da su spasilačke ekipe na mestu događaja.

U Berlinu je jutros bilo veoma oblačno, padao je sneg i duvao je jak vetar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: